Geurtsen onderwijsconsultancy

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nascholing Workshop

Workshops

E-mailadres Afdrukken

Workshop verrijkingsmateriaal

Doelgroep

Schoolteams basisonderwijs

 

Doel

 

Na afloop van deze workshop is de school in staat om uit een groot en gevarieerd aanbod de geschikte verrijkingsmaterialen te selecteren voor de school

Organisatie

Indien scholen afspraken maken over het aanbieden van verrijkingsmateriaal aan hoogbegaafde kinderen, dan is het van belang dat er voldoende aanbod is. Het budget van scholen is over het algemeen beperkt en het is niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken uit het enorme aanbod.


Tijdens deze workshop krijgt de school een ruim aanbod van verrijkingsmateriaal te zien dat geschikt is voor kinderen van groep 1 tot en met 8. De begeleider van de workshop legt uit hoe je een gevarieerd aanbod creëert en welke afspraken van belang zijn voor de begeleiding van hoogbegaafde kinderen.


De begeleider van de workshop geeft objectief en onafhankelijk advies over de verrijkingsmaterialen omdat zij niet verbonden is aan een van de producenten of leveranciers.

Locatie

De workshop wordt georganiseerd op de eigen school.

Data

Indien u geïnteresseerd bent om een workshop verrijkingsmateriaal op uw school te organiseren kunt u contact opnemen met Geurtsen Onderwijs Consultancy.

Kosten

Een workshop ‘verrijkingsmateriaal’ duurt 2 uur. De kosten bedragen € 300,- per schoolteam.

Cursusleider

Deze workshop wordt verzorgd door Joyce Geurtsen. Zij heeft veel ervaring in het opstellen en uitvoeren van beleid ten behoeve van hoogbegaafde kinderen op de basisschool. Om zich nog verder te professionaliseren is zij in 2007 gestart met de opleiding ‘Specialist in Gifted Education’, verzorgd door het centrum voor begaafdheidsonderzoek (onderdeel van de Radboud Universiteit Nijmegen).

 

Login

Search

No images